Please Choose Your Language

KAMI STAR Skin Care lan KEMASAN Kosmetik

PERAWATAN KULIT PROFESIONAL lan KOSMETIK

PRODUSEN PACKAGING

0 +
+
Pengalaman layanan kemasan perawatan kulit taun
0 +
+
Solusi sing sukses diwenehake saben taun
0 +
%
kepuasan pelanggan

UZONE- Perusahaan Pengemasan Profesional

Didegake ing 2011, pangadeg David Xu duwe pengalaman industri luwih saka 15 taun.

Saka perusahaan SOHO menyang perusahaan sing sukses kanthi layanan lengkap kanggo perawatan kulit Solusi kemasan , kanthi kerja keras luwih saka 10 taun, ana kegagalan lan kesulitan, Uzone dadi kuwat kanthi mbantu para pelanggan sukses.
Nyedhiyani GLOBAL ONE-STOP

SOLUSI Kemasan Kosmetik LAYANAN

Fokus ing perawatan kulit lan desain kemasan kosmetik , sumber, bangunan merek, produksi lan liya-liyane.Saka priksaan kanggo pangiriman pungkasan, kabeh ing layanan.

UZONE GROUP

Bakal Nggawe Produk Perawatan Kulit Sampeyan Cemlorot Saka Akeh.

WARTA UZONE KEGIATAN

Carane Nggawe Botol Roller Minyak Esensial?
2024-07-12

Nggawe botol rol minyak esensial dhewe minangka cara sing gampang, biaya-efektif, lan bisa disesuaikan kanggo nikmati keuntungan aromaterapi nalika lelungan.Ing pandhuan iki, kita bakal nuntun sampeyan kabeh proses, saka milih bahan sing pas nganti nyampur minyak atsiri lan nggunakake efek botol roller.

Waca liyane
2024-07-12
Suwene Botol Minyak Atsiri Tahan
2024-07-10

Ngerteni umur beting minyak atsiri penting kanggo njaga khasiat lan safety.Pandhuan iki menehi tampilan sing luwih jero babagan suwene sebotol minyak atsiri bisa tahan, faktor sing mengaruhi umur dawa, lan praktik paling apik kanggo panyimpenan. Pambuka Minyak atsiri populer kanggo t

Waca liyane
2024-07-10
Carane Njupuk Minyak Atsiri saka Botol
2024-07-10

Pambuka Minyak atsiri minangka pilihan populer kanggo aromaterapi, perawatan kulit, lan obat alami.Nanging, ngekstrak tetes pungkasan minyak atsiri saka botol bisa dadi tantangan.Pandhuan iki nyedhiyakake tèknik lan tips sing komprehensif kanggo ngekstrak minyak atsiri kanthi efisien saka botol, en

Waca liyane
2024-07-10
  Rm.1006-1008,Zhifu Mansion,#299,North Tongdu Rd,Jiangyin,Jiangsu,China.
 
  +86-18651002766
 

LINKS CEPAT

KATEGORI PRODUK

Hubungi kita
Hak Cipta © 2022 Uzone International Trade Co.,Ltd. Sitemap / Dhukungan Miturut Leadong