Please Choose Your Language

STAR KAMI Perawatan Kulit Jeung Bungkusan Kosmétik

PERAWATAN KULIT PROFESIONAL JEUNG KOSMETIK

Pabrik bungkusan

0 +
+
Pangalaman jasa bungkusan perawatan kulit taun
0 +
+
Solusi suksés disayogikeun unggal taun
0 +
%
kapuasan customer

UZONE- Pausahaan bungkusan profésional

Diadegkeun dina 2011, pangadeg David Xu gaduh pangalaman industri langkung ti 15 taun.

Tina perusahaan SOHO ka perusahaan anu suksés kalayan layanan lengkep pikeun solusi bungkusan perawatan kulit , kalayan kerja keras langkung ti 10 taun, aya kagagalan sareng kasusah, Uzone janten langkung kuat ku ngabantosan para nasabah suksés.
Nyadiakeun GLOBAL ONE-STOP

SOLUSI Kemasan Kosmétik LAYANAN

Fokus dina perawatan kulit sareng desain bungkusan kosmetik , sumber, gedong merek, produksi sareng seueur deui.Tina pamariksaan dugi ka pangiriman akhir, sadayana dina jasa.

UZONE GROUP

Bakal Ngajantenkeun Produk Perawatan Kulit Anjeun Caang Ti Balaréa.

WARTA UZONE KAGIATAN

Kumaha Jieun Botol Roller Minyak Atsiri?
2024-07-12

Nyiptakeun botol roller minyak atsiri anjeun mangrupikeun cara anu saderhana, biaya-éféktif, sareng disaluyukeun pikeun ngarasakeun mangpaat aromaterapi dina perjalanan.Dina pituduh ieu, kami bakal ngajalanan anjeun dina sadaya prosés, tina milih bahan anu pas dugi ka nyampur minyak atsiri sareng nganggo épék botol roller anjeun.

MACA DEUI
2024-07-12
Sabaraha lami Sabotol Minyak Atsiri Tahan
2024-07-10

Ngartos umur rak minyak atsiri penting pisan pikeun ngajaga khasiat sareng kasalametanana.Pituduh ieu nyadiakeun katingal di-jero sabaraha lila botol minyak atsiri bisa lepas, faktor nu mangaruhan umur panjang na, sarta prakték pangalusna pikeun neundeun. PerkenalanMinyak atsiri populér pikeun t

MACA DEUI
2024-07-10
Kumaha Meunangkeun Minyak Atsiri tina Botol
2024-07-10

Minyak atsiri mangrupikeun pilihan populér pikeun aromaterapi, perawatan kulit, sareng pangobatan alami.Sanajan kitu, extracting tetes panungtungan minyak atsiri tina botol tiasa nangtang.Pituduh ieu nyayogikeun téknik komprehensif sareng tip pikeun épisién nimba minyak atsiri tina botolna, en

MACA DEUI
2024-07-10
  Rm.1006-1008,Zhifu Mansion,#299,North Tongdu Rd,Jiangyin,Jiangsu,Cina.
 
  +86-18651002766
 

Tumbu Gancang

KATEGORI PRODUK

Taros Kami
Hak Cipta © 2022 Uzone International Trade Co., Ltd. Sitemap / Rojongan Ku Leadong