Please Choose Your Language

Kujdesi për lëkurën dhe kozmetik YNË STAR paketimin

KUJDESI PROFESIONAL DHE KOZMETIK PËR LËKURËN

PRODHUES I PAKETIVE

0 +
+
Vjet përvojë në shërbimin e paketimit të kujdesit të lëkurës
0 +
+
Zgjidhje e suksesshme ofrohet çdo vit
0 +
%
Kënaqësi të konsumatorëve

UZONE- Kompani profesionale e paketimit

E themeluar në vitin 2011, themeluesi David Xu ka më shumë se 15 vjet përvojë në industri.

Nga një kompani SOHO në një kompani të suksesshme me shërbim të plotë për zgjidhjen e paketimit të kujdesit të lëkurës , me më shumë se 10 vjet punë të palodhur, pati dështime dhe vështirësi, Uzone u bë më e fortë duke ndihmuar klientët të kenë sukses.
SIGURIMI GLOBAL ME NJË NDALE

së Paketimit Kozmetik SHËRBIMI I ZGJIDHJES

Duke u fokusuar në kujdesin e lëkurës dhe dizajnin e paketimit kozmetik , burimin, ndërtimin e markës, prodhimin dhe më shumë.Nga hetimi deri në dorëzimin përfundimtar, të gjitha në shërbim.

GRUPI UZONE

Do të bëjë që produkti juaj i kujdesit të lëkurës të shkëlqejë nga turma.

I LAJMEVE TË UZONE AKTIVITETI

Sa zgjat një shishe me vaj esencial
2024-07-10

Kuptimi i jetëgjatësisë së vajrave esenciale është thelbësor për ruajtjen e efikasitetit dhe sigurisë së tyre.Ky udhëzues ofron një vështrim të thellë se sa mund të zgjasë një shishe vaj esencial, faktorët që ndikojnë në jetëgjatësinë e tij dhe praktikat më të mira për ruajtjen.Hyrje Vajrat esencialë janë të njohur për t

LEXO MË SHUMË
2024-07-10
Si të nxjerrim vajin esencial nga shishja
2024-07-10

Hyrje Vajrat esenciale janë një zgjedhje popullore për aromaterapinë, kujdesin e lëkurës dhe mjetet juridike natyrale.Megjithatë, nxjerrja e pikës së fundit të vajit esencial nga shishja mund të jetë sfiduese.Ky udhëzues ofron teknika dhe këshilla gjithëpërfshirëse për të nxjerrë në mënyrë efikase vajrat esenciale nga shishet e tyre, ens

LEXO MË SHUMË
2024-07-10
Si të hapni shishen e vajit esencial: Një udhëzues gjithëpërfshirës
2024-07-10

Vajrat esencialë janë të dashur për përfitimet dhe përdorimet e tyre të shumta, por hapja e shisheve ndonjëherë mund të jetë një sfidë.Ky udhëzues mbulon metoda dhe këshilla të ndryshme për t'ju ndihmuar të hapni me lehtësi dhe në mënyrë të sigurt shishet tuaja me vaj esencial, duke siguruar që të shijoni përfitimet e tyre aromatike dhe terapeutike pa telashe.

LEXO MË SHUMË
2024-07-10
  Rm.1006-1008, Zhifu Mansion,#299, North Tongdu Rd, Jiangyin, Jiangsu, Kinë.
 
  +86-18651002766
 

LIDHJET E SHPEJTA

KATEGORIA E PRODUKTEVE

Na kontaktoni
Copyright © 2022 Uzone International Trade Co., Ltd. Harta e faqes / Mbështetja Nga Leadong