Please Choose Your Language

НАШАТА ЅВЕЗДА за нега на кожа и козметичко ПАКУВАЊЕ

ПРОФЕСИОНАЛНА НЕГА И КОЗМЕТИЧКА КОЖА

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПАКУВАЊЕ

0 +
+
Години искуство во сервис за пакување за нега на кожа
0 +
+
Годишно се обезбедува успешно решение
0 +
%
Задоволство на клиентите

UZONE- Професионална компанија за пакување

Основана во 2011 година, основачот Дејвид Ксу има повеќе од 15 години искуство во индустријата.

Од компанија SOHO до успешна компанија со комплетна услуга за нега на кожа Решенија за пакување , со повеќе од 10 години напорна работа, имаше неуспеси и тешкотии, Uzone стана посилна помагајќи им на клиентите да успеат.
ОБЕЗБЕДЕТЕ ГЛОБАЛЕН ЕДНО СТАП

ЗА РЕШЕНИЕ за козметичко пакување СЕРВИС

Фокусирање на нега на кожата и дизајн на козметичко пакување , набавување извори, градење бренд, производство и многу повеќе.Од упатување до конечна испорака, сите во сервис.

ГРУПА УЗОНЕ

Ќе направи вашиот производ за нега на кожа да блесне од толпата.

НА UZONE ВЕСТИ

Колку долго трае едно шише есенцијално масло
2024-07-10

Разбирањето на рокот на траење на есенцијалните масла е од клучно значење за одржување на нивната ефикасност и безбедност.Овој водич дава детален преглед на тоа колку долго може да трае едно шише есенцијално масло, факторите кои влијаат на неговата долговечност и најдобрите практики за складирање. Вовед Етеричните масла се популарни за т.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
2024-07-10
Како да извадите есенцијално масло од шише
2024-07-10

Вовед Етеричните масла се популарен избор за ароматерапија, нега на кожата и природни лекови.Сепак, извлекувањето на последната капка есенцијално масло од шишето може да биде предизвик.Овој водич дава сеопфатни техники и совети за ефикасно извлекување на етерични масла од нивните шишиња, енс

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
2024-07-10
Како да се отвори шише со есенцијално масло: сеопфатен водич
2024-07-10

Етеричните масла се сакани поради нивните бројни придобивки и употреби, но отворањето на шишињата понекогаш може да биде предизвик.Овој водич опфаќа различни методи и совети кои ќе ви помогнат лесно и безбедно да ги отворите шишињата со есенцијално масло, обезбедувајќи дека ќе можете да уживате во нивните ароматични и терапевтски придобивки без проблеми.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
2024-07-10
  Rm.1006-1008, Zhifu Mansion,#299, North Tongdu Rd, Jiangyin, Jiangsu, China.
 
  +86-18651002766
 

БРЗИ ЛИНКОВИ

Контактирајте не
Авторски права © 2022 Uzone International Trade Co., Ltd. Мапа на сајтот / Поддршка од Лидонг